Setmana ADNemprèn. 17, 18 i 19 de maig 2021. Emprenedoria post-Covid-19 a la Catalunya Central, en línia

L’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic són els impulsors dels Premis ADNemprèn que es fan bianualment. 

Enguany hauríem d’haver celebrat la 3ª edició dels Premis ADNemprèn per a persones
emprenedores a la Catalunya Central, que vam arrencar el 2017. La situació derivada de la pandèmia ens ha fet ajornar-la fins a 2022, però no ens quedem aturats! Per això us oferim, enguany, la Setmana ADNemprèn, per tal de reflexionar junts i presentar-vos experiències d’emprenedoria en un context de crisi i d’oportunitats post-crisi. I ho farem especialment en els àmbits de la digitalització i la transició ecològica, tot seguint les prioritats que marca Europa a través dels Fons Next Generation EU.

Detallem el programa de les tres jornades.

Dilluns 17 de maig 2021 de 16h a 17h

-“Panorama econòmic arran de la pandèmia i perspectives”. Enric Casullera, Doctor en Política Econòmica i professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.  Autor del llibre: Parlem d’Economia amb els joves, una visió crítica de l’economia global.

-“Oportunitats dels fons Next Generation EU per a empreses i ‘startups’” Berta Pérez, Directora de Projectes Europeus i Innovació de la Cambra de Barcelona.

Dimarts 18 de maig 2021 de 16h a 17h

“Emprenedoria entorn a la digitalització i la transició ecològica”

  • Jordi Crespo. Exodronics. Observació geoterrestre amb drons.
  • Fran Arnau. Flock Drone Art. Art al cel amb drons lluminosos. Digitals i sostenibles.
  • Jesús Teixidor, SUNO i vicepresident Cluster Bioenergia de Catalunya. Empenyent les xarxes de calor de districte alimentades per biomassa forestal, empenyem la transició energètica.

Dimecres 19 de maig 2021 de 16h a 17:30h

-Taula rodona: “Compartim experiències amb alguns premiats dels Premis ADNempren 2017 i 2019”.

  • Núria i Daniel Sala. E2S Creativa. Comunicació, disseny, publicitat, màrqueting digital i desenvolupament TIC.
  • Eric Güell. Showee. Dutxes intel·ligents i eco eficients que faciliten el procés de dutxa de persones amb necessitats especials o d’edat avançada, amb un estalvi de més del 50% en aigua i energia. 
  • Joan Maria Sala Clos. Portal Berguedà. Delícies del Berguedà. Empresa d’inserció laboral.

– Presentació de la Càtedra del Món Rural promoguda per l’UVic-UCC.
Alfred Vernis. Professor d’Innovació Social a Esade (Universitat Ramon Llull). Expert en innovació social i sostenibilitat aplicada al món local i rural.

Programa en pdf

Inscripcions aquí