Sant Vicenç de Torelló celebra una nova edició de la Fira de Nadal els dies 11 i 12 de desembre

El dissabte tindrà lloc una nova edició de la Festa de la tapa i la cervesa amb la participació de 3 cerveseres artesanes i 9 establiments del territori.

Sant Vicenç de Torelló es prepara per una nova celebració de la ja consolidada Fira de Nadal, després de fer-la de forma reduït l’any passat degut a les mesures COVID. El dissabte dia 11ocuparà l’interior del pavelló municipal amb la mostra d’entitats, comerços i artesans locals i el diumenge es desplaçarà pels carrers del poble, on a més de sumar-s’hi altres parades d’artesans també compartiran espai amb el mercat setmanal.

La cantades de nadales per part de la Coral Lloriana, la ballada de baldufes, la sortida del gegants, i els diferents tallers nadalencs ocuparan tot el  matí del diumenge, i s’hi afegirà una nova edició de la demostració de cotxes 4X4 i del “Carrer del foc” amb la demostració de forja en viu.

La Festa de la tapa i la cervesa tornarà a ser un dels atractius de la fira el mateix dissabte a partir de les 19.30h de la tarda que comptarà amb 3 cerveseres i 9 establiments del territori que oferiran diferents propostes culinàries en forma de tapa. La festa estarà amenitzada per la  cantada de Nadales de l’escola Lloriana, i una demostració de diferents disciplines de ball a càrrec de “La fàbrica de les arts” de Borgonyà i l’escola “Dansa’t” de Torelló.

L’ atractiva Quina organitzada per la U.E. Sant Vicenç el diumenge a la tarda al pavelló posarà el punt i final a la fira que enguany recupera el seu format original mentre es fa un lloc destacat dins del calendari d’esdeveniments d’aquestes dates a la comarca.

L’organització de totes les activitats del cap de setmana es fa des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Clica aquí pel obtenir el programa