Sant Quirze de Besora celebrarà una nova edició de la ‘Fira del tast del Bisaura’

Des de l’organització s’està treballant per assegurar totes les mesures de seguretat sanitària per paradistes i visitants, fet que comportarà canvis d’ublicacions i en activitats paral·leles ja consolidades.

Un cop valorada la situació actual, l’ajuntament de Sant Quirze de Besora treballa en la 21ena edició de la Fira del Tast del Bisaura que tindrà lloc el proper diumenge 4 d’octubre a Sant Quirze de Besora.

Aquest certamen vol promocionar i difondre els conceptes d’artesania i de qualitat per la qual cosa,  els productes que s’hi mostrin han de complir els requisits de singularització, qualitat i producció artesana.

A part de l’exposició i venta de productes artesanals, la fira preveu un espai dedicat als comerços i entitats del municipi, una exposició de pintura, una demostració de cuina de proximitat, un vermut musical  i un espai lúdic per als més petits de la família.

Trobareu més informació de la fira AQUÍ

***

Per tal d’inscriure-us com a paradistes, cal que us registreu mitjançant el formulari on-line que trobareu a http://tastbisaura.blogspot.com.es/ o bé ompliu la butlleta de sol·licitud que s’adjunta i que ens la podeu enviar a comerc@gesbisaura.cat o fer-la  arribar al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura – C/ Enric Prat de la Riba, 17 – 08570 de Torelló. Període d’inscripció fins el 18 de setembre.