Programa Pla de viabilitat empresarial. PIMEC i Generalitat de Catalunya

PIMEC i la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, donen el tret de sortida al Pla de viabilitat empreserial,  un programa de país que té l’objectiu de salvar empreses i impulsar el seu futur arrel dels efectes per la Covid-19.

El Pla de Viabilitat Empresarial és un programa 100% subvencionat

Què ofereix:

Diagnostica la situació i viabilitat de l’empresa, capacita l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries per a la identificació dels factors claus de canvi i transformació, estructura un full de ruta de viabilitat empresarial amb l’objectiu final d’aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini.

-A qui s’adreça:

Pimes que tinguin matriu o centre de decisió a Catalunya i que pertanyin a sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia.

-En què consisteix. El programa s’estructura en tres fases:

1-una primera basada en una diagnosi digital i gratuïta per a qualsevol empresa, a partir de la qual les empreses rebran  informe personalitzat de viabilitat. Les empreses també disposaran en aquesta fase d’un campus virtual amb una oferta de píndoles formatives que ajudaran a la capacitació dels equips. Es tracta d’una plataforma digital basada en tecnologies de Machine learning i Bigdata, que permet fer benchmarking amb dades agregades del sector de cada empresa.

2-a la segona fase, 3.000 empreses seran seleccionades per una diagnosi individual amb professionals experts per presentar i estudiar l’informe de recomanacions i definir punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat empresarial. 

3-Finalment, a la tercera fase, se seleccionaran 500 empreses seran escollides per rebre un acompanyament per definir palanques del pla de viabilitat i implementar les accions oportunes.

Més informació programa Pla viabilitat empresarial, clicar