Projectes del servei de Patrimoni

Parc del castell de Montesquiu

El consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura té un conveni amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Montesquiu referent a la gestió de serveis dins l’àmbit de l’ús públic i la promoció econòmica vinculats al Parc del Castell de Montesquiu.

Vídeo del Parc: https://youtu.be/3l2Ohhtmu20

https://parcs.diba.cat/web/montesquiu

 

Activitats de primavera i tardor

Cada primavera i tardor es programen sortides i activitats de descoberta i interpretació del patrimoni del Parc del castell de Montesquiu i l’EIN Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

 

Festival Música a la gespa

Música a la gespa és un festival serè en un entorn privilegiat, els jardins del castell de Montesquiu, un lloc ideal per gaudir de la música de forma tranquil·la, des de la gespa.
El festival té lloc el primer diumenge de juliol
www.musicaalagespa.cat

 

Cicle Notes a la cabanya

La versatilitat caracteritza el cicle ‘Notes a la Cabanya’, un cicle en què la música i la poesia deixen la porta a oberta a altres formats i propostes artístiques, en un espai, la Cabanya del Castell de Montesquiu, especialment preparat per acollir espectacles de petit format, i en altres punts del territori.

 

Rutes guiades de marxa nòrdica

De març a novembre, dos diumenges al mes es programen rutes guiades de marxa nòrdica per conèixer l’entorn natural de l’EIN Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.
Llibret 2021

 

Rutes a peu pel territori

El Consorci ha editat 9 rutes per fer a peu a diferents indrets del territori. Les rutes es poden trobar en format paper a ajuntaments, punts d’informació, restaurants i allotjaments. Es pot descarregar el trac i consultar les rutes a https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=569757