Oficina d’eficiència energètica

A partir del proper dimecres 30 de setembre, Torelló oferirà els serveis de l’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica d’Osona Nord. Aquest nou servei, que fins ara només es prestava a Manlleu, tindrà caràcter itinerant i també atendrà la ciutadania de Sant Vicenç de Torelló.

A Torelló, l’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica s’emplaçarà a les dependències dels Serveis Socials de l’Ajuntament i al Mercat Municipal en horari de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Per a una millor organització del servei, cal demanar cita prèvia, a través dels dos canals habilitats: pel correu electrònic estalvienergetic@ajtorello.cat o pels telèfons 93 859 62 31 o 674 654 504.

Aquest servei pretén garantir els drets del consumidor en relació a l’estalvi energètic, la detecció i reducció de riscos en matèria d’eficiència energètica, el suport en mesures d’eficiència energètica i ús d’energies renovables i d’atenció a les situacions de pobresa energètica. L’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica proporcionarà assessorament tècnic a la població i, especialment, als col·lectius més vulnerables.