Nova edició del programa Comerç 21, per re-activar, impulsar i millorar el comerç de proximitat

S’ha donat el tret de sortida a la aa edició del programa Comerç 21 de suport a pimes comercials i de serveis, que impulsa la Diputació de Barcelona i PIMEComerç. Un programa que dona suport a empreses que poden i volen créixer, microempreses situades en trama urbana o Mercat Municipal amb l’objectiu de millorar l’oferta comercial dels municipis de la província de Barcelona.

Aquest projecte té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. Així, es dona suport, segons les necessitats de cada cas, per millorar àrees fonamentals dels comerços i serveis com ara, redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

El programa està dirigit a un màxim de cinquanta empreses, preferentment a micro empreses comercials i/o de serveis, localitzades en trama urbana dels municipis de la província de Barcelona i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Més informació a: http://www.comerc21.cat