Nova edició de la “Fira del Tast del Bisaura”. Inscripcions obertes

Un cop valorada la situació actual, des del Consorci de la Vall del Ges, Orísi i Bisaura i en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Quirze de Besora, us convidem a una nova edició de la Fira del Tast del Bisaura, que es celebrarà el proper diumenge 3 d’octubre a Sant Quirze de Besora.

Des de l’organització estem treballant per assegurar totes les mesures de seguretat sanitària tant per paradistes com per visitants, això ens està comportant canvis d’ubicacions i també canvis de les diferents activitats paral·leles a la fira que tindrem en compte per adaptar-nos al període present.

Aquest certamen vol, com cada any, promocionar i difondre els conceptes d’artesania i de qualitat per la qual cosa,  els productes que s’hi mostrin han de complir els requisits de singularització, qualitat i producció artesana.

A part de l’exposició i venta de productes artesanals, la fira preveu un espai dedicat als comerços i entitats del municipi, una demostració de cuina de proximitat, un vermut musical  i un espai lúdic per als més petits de la família.

Per tal d’inscriure-us com a paradistes cal que us registreu mitjançant el formulari on-line que trobareu a http://tastbisaura.blogspot.com.es/. Període d’inscripció fins el 18 de setembre.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a comerc@gesbisaura.cat o per al telèfon 93 859 22 26