Música, natura, patrimoni i territori a la programació de tardor del Parc del Castell de Montesquiu

Amb l’inici del curs escolar, la tornada a la rutina i l’arribada de la tardor, tornen les propostes de tallers, concerts, activitats, caminades guiades i molt més a la programació del Parc del Castell de Montesquiu que gestiona el servei de patrimoni del Consorci de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

Les propostes tenen lloc en diferents punts del territori, des del Parc del Castell de Montesquiu passant per diversos municipis del territori.

El tret de sortida el donarà l’aplec de Sant Moí el proper dissabte 4 de setembre, un acte que s’emmarca dins el programa de festa major del municipi de Santa Maria de Besora i que compta amb la col.laboració de Viu el Parc de la Xarxa de Parcs Naturals. Es podrà sortir caminant des del Parc o des de Santa Maria de Besora, o bé anar fins a Sant Moí per lliure. Un cop allà, a les 12h hi haurà un concert del grup TresCant, música de taverna.

Al llarg dels mesos de setembre, octubre i novembre, es duran a terme concerts, activitats de descoberta de la natura, passejades guiades… tota la programació està disponible a la web www.territori.gesbisaura.cat i es pot consultar a l’agenda.