Música a la gespa | Notes de primavera

El Parc del Castell de Montesquiu programa quatre concerts en el marc del festival Música a la gespa, notes de primavera

Guillem Ramisa, Joana Serrat, la Riverter i Maria Jaume posaran les notes aquest any del festival Música a la gespa, el festival tranquil, al Parc del Castell de Montesquiu els dies 8,15, 22 i 29 de maig al migdia. Tres concerts es faran als jardins del castell (entrada 3,5 euros i menors gratuït) i un, d’entrada lliure, al castell de Besora. Les entrades ja es poden reservar a la web musicaalagespa.cat.

Música a la gespa és un festival serè en un entorn privilegiat, un lloc ideal per gaudir de la música de forma tranquil·la, des de la gespa. El festival Música a la gespa es va transformar amb la pandèmia i es reafirma com a cicle de música de primavera als jardins del castell de Montesquiu. 

Els diumenges 8,15 i 29 de maig a les 12 h als jardins del castell hi haurà un concert vermut acompanyat de bona música i del bar l’Animal als jardins del castell de Montesquiu. Així, el 8 de maig Guillem Ramisa presentarà Manifestacions en contra la tristesa. El 15 serà el torn de Joana Serrat. La cantautora tocarà els temes del seu disc Hardcore From The Heart. El darrer concert, el 29 de maig, portarà Voltes i voltes, el nou disc que prepara Maria Jaume i que s’escoltarà per primera vegada a Osona, als jardins del castell. Cal reservar les entrades per aquests concerts a la mateixa web del festival.

I el diumenge 22 de maig a les 11.30h el festival es traslladarà al castell de Besora per gaudir d’un concert amb vermut amb la Riverter. La banda manlleuenca acompanyarà la ja tradicional trobada popular al castell per repassar els avenços arqueològics del jaciment

Música a la gespa
https://www.musicaalagespa.cat/

Reserva d’entrades
https://ticketara.com/esdeveniment/musica-a-la-gespa-notes-de-primavera/2772