Montesquiu, Sant Quirze, Sant Vicenç i Torelló donen continuïtat a la campanya “El nostre comerç és un luxe” premiant els clients

Amb el mateix objectiu de donar valor al comerç de proximitat, en aquesta nova edició els clients podran tenir regals instantanis, a partir de butlletes “rasca rasca”

Des del servei de comerç del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i amb la col·laboració de quatre dels municipis que en formen part, s’ha donat continuïtat a la campanya de comunicació conjunta iniciada fa quatre anys i que comparteixen els municipis de Montesquiu, Sant Quirze, Sant Vicenç i Torelló amb la que es pretén donar valor i importància al comerç de proximitat a partir d’una sèrie d’atributs i avantatges com: la confiança, la diversitat de producte, la qualitat, el tracte personalitzat, la immediatesa, la comoditat, la voluntat de servei, la tradició i la modernitat i el comerç com a eina socialitzadora, valors que queden reflectits en el propi eslògan.

En aquesta ocasió la campanya premiarà directament la fidelitat dels seus clients que, mitjançant el sistema de les butlletes “rasca rasca”, tindran opció de tenir regals instantanis. Els regals consisteixen en un lot de bosses de compra: una de ràfia tipus cabàs, una de reixa amb nanses llargues i una de tela específica per fruita i verdura. Entre els 4 municipis es repartiran 3.500 butlletes per provar la sort i un total de 500 premis, els lots de bosses. La campanya durarà fins exhaurir les existències.

Per altra banda, l’acció anirà acompanyada de cartells amb els que s’identificaran les botigues col·laboradores on es poden recollir les butlletes  i també fulletons amb la imatge corporativa de la campanya, informació de com es poden aconseguir les butlletes i també la relació dels ajuntaments que en formen part.

La campanya també tindrà continuïtat a les xarxes socials, ja sigui des dels propis ajuntaments com de tots aquells establiments o clients que en faran ús utilitzant l’etiqueta #elnostrecomerçésunluxe.