Montesquiu: Cicle de xerrades d’educació sexual i de prevenció de violències masclistes per acompanyar infants i adolescents en la seva descoberta

 Des de l’Ajuntament de Montesquiu juntament amb la Comissió de Dones, s’ha preparat un Cicle de xerrades d’educació sexual i de prevenció de violències masclistes per acompanyar infants i adolescents en la seva descoberta.
Les xerrades estaran dinamitzades per l’Elena Crespi, psicòloga especialitzada en teràpia de parella, sexologia, teràpia familiar i psicologia perinatal.

El bon sexe, per joves de 4rt d’ESO a l’INS Bisaura el 16 i el 25 de novembre.

El bon sexe. Xerrada taller online per joves de +18 anys: Els pilars d’una bona sexualitat, el consentiment, el plaer i l’autoconeixement, les relacions sexuals compartides. 
20 de novembre a les 18.00h – inscripcions online a montesquiu@montesquiu.cat

Educació sexual per famílies amb infants o joves a casa online: Què cal tenir en compte? Parlem de sexe a casa, els canvis de la pubertat i educació sexual.
25 de novembre a les 19.00hinscripcions a montesquiu@montesquiu.cat

Jo també menstruo. Xerrada online per joves i famílies. Educació sexual i menstruació, opcions sostenibles per la higiene menstrual, esperant la primera regla, com afrontar-la? S’obsequiarà amb un lot regal menstrual sostenible per a totes les assistents! 
4 de desembre a les 18.00h. Inscripcions online a montesquiu@montesquiu.cat

Xerrada taller online de coeducació i sexualitat per mestres i docents. Educar amb perspectiva de gènere, la coeducació en les primeres edats, la sexualitat a les aules i el paper dels docents.
9 de desembre a les 18.00h. Inscripcions online a montesquiu@montesquiu.cat

Els tallers tenen el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.