Mirades emprenedores XVI

Us presentem emprenedors i emprenedores del territori, els seus èxits, els seus dubtes i en definitiva el seu treball. Aquest espai ens permetrà veure l’emprenedoria amb exemples reals.

Jhon Molina. lawmedia.es          contacto@lawmedia.es T. 638358506

En Jhon viu a Sant Pere. Va acabar el batxillerat econòmic i es va posar a treballar en una fàbrica. Un dia un amic el va convidar a una sessió “d’oportunitat de negoci”. Es tractava de vendre cafè. Invertir diners i aconseguir nous clients. L’oportunitat era d’estructura piramidal, com més clients aconseguies, més es multiplicava la inversió. No va funcionar i va perdre els diners, però va néixer l’esperit emprenedor.

Ja era aficionat a la tecnologia digital. Va començar a pensar en com vendre per internet. Totes les hores lliures que tenia les va invertir en formació. Primer va buscar informació, llegir i investigar. Així va descobrir que el  que li agradava de veritat i que li serviria per crear un negoci propi era el màrqueting digital. Va aprendre sobretot de manera autodidacta i pels temes més tècnics va buscar cursos i assessorament de professionals.

El confinament arran de la crisi  per la covid-19 li va donar temps per  madurar el seu projecte. Va tenir clar que es volia especialitzar en  estratègies de màrqueting digital per aconseguir nous clients en un sector concret i es va decidir per l’advocacia, perquè és un sector professional molt ampli que sol externalitzar aquests serveis. Així va néixer lawmedia.es. En Jhon va capitalitzar l’atur i es va muntar el despatx al seu domicili.

Està content, el negoci va creixent i té bones expectatives de futur. Paral·lelament també dissenya pàgines web. I és un dels tres socis de JSJ un negoci de reformes integral. L’oportunitat li va sorgir quan va reformar l’espai per al seu despatx. El professional de les reformes li va demanar consell per donar-se a conèixer. En van parlar i el resultat va ser associar-se. En Jhon aplica estratègies de màrqueting digital per donar a conèixer el negoci i aconseguir clients i un tercer soci duu a terme feines de comercial.

Un cop més l’emprenedoria sorgeix de trobar amb què apassionar-se i de fer el que agrada. També de la xarxa i de l’associació entre diferents professionals.

Publicat al Setmanari Torelló el 28 de maig de 2021