Mirades emprenedores XI

Carla Vizuete. Lasertastic. C/ Sant Feliu, 10 de Torelló. www.lasertastic.es   
Instagram:  @lasertastic   Facebook:@lasertastic.es WhatsApp business: 623208505

Carla Vizuete és dissenyadora gràfica i ha treballat en el món de la impremta que li ha donat visió i experiència en el sector.

Com a afició, després de la feina, es dedicava a organitzar  festes i fer detalls pels amics i familiars. Un dia va veure un projecte de crowdfunding d’una màquina de tall làser que permetia fer detalls a petita escala. Li va interessar molt i s’hi va llençar de cap. Aquí va néixer el seu projecte emprenedor. Adquirir una d’aquestes màquines li permet treballar a casa amb materials i tècniques noves.

La Carla ve de Sant Boi de Llobregat. Va conèixer un pescallunes al Festival de Cinema Oriental de Vic i es va traslladar a viure a Torelló. No s’imaginava vivint en un poble després de haver treballat sempre a Barcelona. Va deixar la feina i animada per la seva parella va decidir emprendre el seu propi negoci, Lasertastic.

La idea era treballar cent per cent en una botiga en línia i tenir el taller a casa. Però va sorgir l’oportunitat de llogar un local al carrer Sant Feliu. Al desembre obrirà la botiga física on instal·larà una part del taller, l’estudi de disseny i el showroom, un espai on exposarà els productes i serveis que ofereix Lasertastic. Detalls per esdeveniments i decoració per la llar i comerços. Tot personalitzable amb vinil, fusta i metacrilat. D’altra banda ofereix també servei de disseny gràfic. Des de l’elaboració d’identitat corporativa per a empreses fins a invitacions de tota mena. Sempre amb l’objectiu d’assessorar i materialitzar les idees.

La combinació d’espai físic i botiga en línia fa que el model de negoci que proposa s’adapti a la nova situació i també contribueixi a fer créixer el comerç local de Torelló. Per la Carla l’objectiu final és extreure el millor de cada model. Comerç en línea i presència a les xarxes socials per arribar a molta gent. Comerç local que li permet estar connectada al poble i al territori, cosa que li aporta molta felicitat.

L’experiència com a emprenedora està sent molt intensa i molt ràpida en el temps ja que ens pocs mesos ha hagut de prendre moltes decisions. Alhora no ha parat de formar-se. Afirma que tot està sent un vendaval de feina però el resultat l’hi és molt gratificant al veure que la gent gaudeix del que crea i ofereix. Lasertastic és una afició convertida en negoci emprenedor.

Publicat al Setmanari Torello el 19 de desembre de 2020.