L’Ajuntament de Torelló organitza un curs de carretó elevador

El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs presencial de carretó elevador, que tindrà lloc a Torelló els dies 25, 26, 27 i 28 de maig, de 8.30 a 12.30 h.

L’objectiu del curs és que les persones que hi participin puguin obtenir els coneixements necessaris per a una manipulació correcta i segura del carretó elevador. Entre altres continguts, es treballarà sobre com fer servir el carretó elevador de forma segura, riscos laborals, estabilitat de la càrrega i pràctiques de conducció.

Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. Per poder realitzar la inscripció cal tenir una bona comprensió, tant oral com escrita, de la llengua catalana i/o castellana. Per a les persones que estan en situació d’atur el curs és totalment subvencionat i per a les persones que treballen, en el moment de la realització del curs, té un cost de 10 euros. La formació es realitzarà a l’Autoescola Munell de Torelló.

Per a més informació i inscripcions podeu trucar als telèfons 938 505313 i 667 950 568 o enviar un correu electrònic a l’adreça martipm@ajtorello.cat. Per realitzar directament la inscripció de manera telemàtica, es pot fer en aquest enllaç: https://forms.gle/fhhDS1cKS35431ss7