L’Ajuntament de Torelló celebra la Setmana europea de la mobilitat 2020

L’Ajuntament de Torelló s’afegeix, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a tot el continent del 16 al 22 de setembre. L’actual situació d’alerta sanitària ha obligat a restringir les activitats populars i per això, en el cas de Torelló, s’ha preparat un doble concurs fotogràfic per xarxes socials. El concurs estarà obert del 16 al 22 de setembre i s’impulsa des del compte dels Agents Cívics (@civismetorello) a Twitter i Instagram.

Les persones que hi vulguin participar, han de penjar una foto a twitter o instagram on se’ls vegi utilitzant un mitjà de transport sostenible en els seus desplaçaments per Torelló o també des de Torelló cap a altres poblacions o a l’inrevés. A les fotos, s’ha d’etiquetar a @civismetorello i fer servir el hashtag #torellosostenible.

Les tres millors fotos de cada categoria guanyaran, en el cas d’imatges de transport públic (bus o tren), una T-casual (T-10) de sis zones i en el cas d’imatges amb bicicleta o patinet, un casc.

El jurat encarregat de valorar les imatges tindrà en compte diversos factors, entre ells, que es reflecteixi la mobilitat sostenible, segura, saludable, equitativa i econòmica per als desplaçaments, l’adeqüació dins els temes de la mobilitat sostenible, l’originalitat i l’estètica.

Des de l’Ajuntament de Torelló es convida a tota la ciutadania a participar en aquesta Setmana Europea de la Mobilitat i el dia 22 de setembre, Dia Internacional sense cotxes, a deixar el cotxe a casa.