Formació: Treballa amb les idees. Aplica la creativitat per buscar nous models de negoci.

Durada i horari: 2 sessions en línia el dijous 4 i dijous 11 de març de 2021 de 10h a 12:30h.

Inscripcions aquí,clicar

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ofereix aquest curs en coordinació amb ajuntaments i entitats d’Osona, oferint així formació diversa i no repetitiva.

L’objectiu d’aquesta sessió és experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

Continguts:
Aquesta activitat vol aportar alguns coneixements però sobretot vol crear un ambient agradable en el qual els participants es donin permís per aprofundir en el coneixement personal a través d’eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals.

– Eines per treballar el coneixement personal:
* Descobreix-te!
* La graella d’oportunitats.

– Eines per treballar el coneixement de l’entorn:
* Amb els ulls oberts.
* El negoci del futur.

– Eines per buscar alternatives:
* …me la invento.
* Com s’ho han fet?

– Malgrat en el curs cada participant podrà treure les pròpies idees, l’objectiu és que finalitzi havent experimentat algunes eines creatives i amb un millor coneixement de la seva habilitat creativa.

Formadora
Maria Batet Rovirosa
Des del 2009, any que va iniciar l’activitat, ha impartit formació en més de 50 ajuntaments de la província de Barcelona en àmbits relacionats amb l’emprenedoria i la creativitat adreçats a persones a l’atur a emprenedors i a empreses.
Disposa d’una llarga experiència també en formació de professorat per aportar-los metodologies per ensenyar aquestes habilitats als seus alumnes.
Dedica part de la seva activitat a escriure i crear materials per fer més fàcil la docència. Ha escrit més de 10 llibres relacionats amb el tema i és col·laboradora habitual de Vicens Vives i Santillana.
Té una secció al diari Penedès Econòmic on entrevista cada mes un emprenedor fet que li permet estar al dia.
Acompanya professionals dins de les empreses en la millora de les seves habilitats.
Ha format, a través de programes de la pròpia DIBA, un bon nombre de tècnics municipals de promoció econòmica i també de joventut.