Formació: Presenta els teus impostos per internet i estalvia temps i diners

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitza una formació en línia. Totalment subvencionada, gratuïta pels participants.
Totes les formacions es programen conjuntament amb diferents entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona. De manera que es sumen els recursos i es procura donar resposta a necessitats i mancances de persones emprenedores i també d’empreses i s’evita la duplicitat d’accions formatives.

L’objectiu de la formació és que les persones autònomes professionals i les microempreses a través de casos pràctics adquireixin una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per internet per dotar-les d’una major autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalviar-se els costos d’administració.

Tres sessions en línia:
-dimarts 13/04 de 15h a 18h
-dimecres 14/04 de 15 a 17:30h
-dijous 15/04 de 15h a 17:30h

Inscripcions clicar aquí La pàgina on et dirigeix és només per les inscripcions.

Formadora:
Yolanda Presa Alamillos
Consultora amb més de deu anys d’experiència dedicats a la formació i a l’assessorament fiscal, laboral i econòmic financer per millorar la gestió i la competitivitat dels autònoms/es i de les petites i mitjanes empreses. Des del 2008 professional de la formació (ypaformació) i de l’assessorament a persones autònomes i petites empreses (ypaproject).