Formació: Costos, marges i beneficis. Per què no és el mateix facturar que guanyar diners?

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitza una formació en línia. Subvencionada, gratuïta pels participants.
Totes les formacions es programen conjuntament amb diferents entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona. De manera que es sumen els recursos i es procura donar resposta a necessitats i mancances de persones emprenedores i també d’empreses i s’evita la duplicitat d’accions formatives.

Formació: Costos, marges i beneficis. Per què no és el mateix facturar que guanyar diners?

Objectiu: Aprendre a calcular correctament els nostres costos per poder establir un preu de venda que ens permeti tirar endavant la nostra activitat amb beneficis i també fer un seguiment d’aquesta activitat (indicadors financers) veient per on guanyem o perdem diners.
S’aconseguirà a través d’un joc interactiu on es consolidaran els coneixements bàsics a nivell comercial, comptable i fiscal que s’han de tenir per emprendre un negoci.

Quatre sessions en línia:
-dimarts 18/05 de 15h a 17h
-dijous 20/05 de 15h a 17h
-dimarts 25/05 de 15h a 17h
-dijous 27/04 de 15h a 17h

Inscripcions clicar aquí La pàgina on et dirigeix és només per les inscripcions.

Formadora: Agueda Capafons Alegret
Sconsultors Vallès Exportació, SL (NEMHI) és una consultoria especialitzada en comerç internacional (creixement estratègic en internacionalització i màrqueting) i en formació en àrees
d’estratègia empresarial, emprenedoria i comerç internacional. Consultors acreditats per ACCIÓ en els àmbits de internacionalització i estratègia.