Marxa nòrdica. D’Orís a Sant Salvador de Bellver. Orís

Patrimoni

Detalls de l’esdeveniment

  • 4 d'octubre de 2020
  • Diumenge, 8:15 a 13:00

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Marxa nòrdica. D’Orís a Sant Salvador de Bellver. Orís

Diumenge, 8:15 a 13:00
4 d'octubre de 2020

000000

Marxa nòrdica. D’Orís a Sant Salvador de Bellver. Orís

Diumenge, 8:15 a 13:00
4 d'octubre de 2020

PRINT

Aquesta ruta creua boscos, conreus i masies d’Orís i s’enfila fins a arribar a la capella romànica de Sant Salvador de Bellver, des d’on gaudirem d’unes vistes panoràmiques esplèndides.

Des del diumenge7 de juny tornen les rutes de marxa nòrdica al parc. Després de dos mesos sense rutes guiades, reprenem aquesta activitat a la natura adaptant les rutes a la nova situació i prenent les mesures per a una protecció sanitària enfront de la COVID19 durant les sortides per dur-les a terme amb seguretat i responsabilitat.
Hem reduït els grups, que seran d’un màxim de 10 persones guia inclòs. Durant les fases 1 i 2 de desconfinament, només podran participar de l’activitat aquelles persones que acreditin estar a la mateixa regió sanitària que el Parc, és a dir Catalunya Central. També caldrà portar mascareta per aquells moments en els quals no es pugui mantenir la distància mínima de seguretat, no caldrà dur-la per caminar si la distància està assegurada.

Les inscripcions estan obertes per a totes les sortides de juliol, setembre, octubre i novembre a la web a http://tincticket.com/marxanordica2020

Informar també que totes aquelles sortides anul.lades dels mesos de març, abril i maig, han estat reprogramades i es poden consultar en el nou llibret aquí