Establiments guanyadors del quart concurs d’aparadors del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Del 22 al 31 de gener de 2021 es va celebrar la quarta edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El concurs, organitzat per la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Torelló en col·laboració amb la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i l’Agrupació de Comerciants de Torelló ha comptat amb la participació d’un total de 16 establiments comercials.

El jurat del concurs ha estat format per: Toni Cubí, com a representant de l’organització del Festival de Cinema de Muntanya; Ariadna Rodríguez, dissenyadora gràfica; Margarita Tenas, aparadorista i graduada en arts aplicades; Alexandra Chiriac, representant de l’Agrupació de Comerciants de Torelló; i Jordi Casas, representant de l’ajuntament de Torelló i graduat en arts aplicades al mur. El jurat va valorar els criteris d’originalitat, la qualitat artística i treball de confecció dels aparadors, els elements que es podien identificar del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, i la integració dels elements del comerç/servei dins el muntatge de l’aparador.       

Els premis, en forma de dotació econòmica, s’han donat a conèixer aquest dimecres als establiments participants. Degut a la situació actual de pandèmia, enguany no s’ha realitzat un acte d’entrega de premis com en les edicions anteriors i s’ha entregat personalment el premi als establiments participants.

El primer premi, dotat amb 450 euros, ha estat per Cafè la Brisa, amb l’aparador “Après-ski La Brisa”

Mercè Faja ,Regidora de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Torello), Berta Dot (Cafè la Brisa), Marcel Ortuño, Alcalde Ajuntament de Torelló

El segon premi, dotat amb 300 euros, ha estat per Lasertastic, amb l’aparador “Horabaixa”

Toni Cubí, representant Festival Cinema de Muntanya, Carla Vizuete de Lasertastic i Mercè Faja, Regidora de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Torello.

I el tercer premi, dotat amb 150 euros, ha estat per Esports Isern.

Toni Cubí, representant Festival Cinema de Muntanya, responsables d’Esports Isern i Mercè Faja, Regidora de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Torello.