En marxa, les campanyes comercials de Nadal a Torelló

Coincidint amb el pont de la Puríssima, els col·lectius de comerciants de Torelló va posar en marxa diferents accions relacionades amb la campanya comercial de Nadal. Aquest any, enmig de les excepcionals circumstàncies de la pandèmia, les campanyes van encarades a posar en valor i potenciar el comerç local.

Aquests dies es posa en marxa la campanya ‘Per Nadal també tens el comerç molt a prop’, que incideix específicament en el valor del comerç de proximitat. Així, de cara a les compres nadalenques, es vol potenciar el comerç local, que ha patit els efectes de la situació sanitària. Per això es vol fomentar l’hàbit de comprar als comerços i botigues de Torelló i conscienciar de la qualitat i diversitat del comerç més proper.

Per altre cantó, del 4 al 24 de desembre, estarà activa la campanya dels comerços del barri de Montserrat, titulada ‘El Barri al cabàs i el caganer t’emportaràs’, que compta amb el suport de l’Ajuntament. A partir d’un sistema de butlletes per participar en un sorteig, es regalaran 100 figures d’un caganer de col·lecció. Aquesta campanya tindrà continuïtat i els organitzadors tenen la intenció que cada any el rostre del caganer sigui un personatge representatiu de Torelló. Aquest any serà la figura dedicada a en Patufet, el popular capgròs que sempre acompanya els gegants, creada al taller Gabins.

Des de la regidoria també es col·labora, com cada any, amb la campanya que s’organitza y des del Mercat Municipal que en aquesta edició farà dos tipus de sorteig: En el primer, se sortejaran dotze lots de Nadal de l’Associació per la Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) entre els tiquets de compra que s’hagin dipositat a l’urna que hi ha al mercat fins el 19 de desembre. La segona proposta, que es posarà en marxa el dia 22 de desembre al 5 de gener se sortejaran dos patinets elèctrics i set de normals entre els tiquets recollits. I la campanya de l’Agrupació de comerciants de Torelló que sortejaran 1.500 euros repartits en deu premis de 100 euros i un de 500 que es carregaran als guanyadors a la targeta moneder de l’agrupació per gastar en els comerços adherits. Per participar al sorteig caldrà omplir una butlleta i dipositar-la a la bústia que hi haurà a cada establiment. La campanya, en la que hi participen els 47 establiments adherits, acabarà el 5 de gener i el sorteig es farà la setmana després de Reis.