Llistat d’empreses del territori amb solucions pel COVID-19

A continuació trobareu un llistat d’empreses del territori que fabriquen i/o comercialitzen material COVID-19 o ofereixen serveis relacionats, amb l’objectiu de donar visibilitat a l’oferta disponible a qualsevol empresa, entitat o associació que ho necessiti.

Si ets empresa, ofereixes material o serveis relacionat amb el COVID-19 i vols donar-te a conèixer, posa’t en contacte amb nosaltres a empresa@gesbisaura.cat o al 93 859 22 26.

 • ANTONI RABERT, SL
  Gels hidroalcohòlics, productes desinfectants per a superfícies i utensilis, bactericides, lleixius, baietes, tovalloletes desinfectants, mocadors, bobines de paper, sabons de mans, mascaretes certificades, pantalles, guants, termòmetres digitals a distància, estovalles i tovallons d’un sol ús, etc.
 • BT MATERIAL, SL
  Importació de contenidors de plaques de metacrilat i de policarbonat per a la fabricació de mampares i separadors. No es serveixen unitats de plaques individualment.
 • DISSENY PALAU
  Vinils antilliscants a mida per indicar separacions a terra (línies de distàncies de seguretat) i mampares de metacrilat a mida.
 • ECADE, SL
  Control de plagues. Ofereix serveis de desinfecció per a particulars, empreses, residències i altres.
 • LLACH SO I LLUM
  Sistemes de llum de purificació Luxibel UVC  que proporcionen una solució segura, fiable i sostenible contra tot tipus de virus i bacteris. També termòmetres,màquina de fum desinfectant, dispensador de gel, esterilitzador UV…
 • QPRINT OSONA
  Fabricació de mampares de metacrilat a mida, pantalles de protecció de cara (PET), vinils per indicar separacions a terra, línies de seguretat. Distribuïm cortines separadores i enrotllables (PET)
 • SOME Stamping Solutions
  Fabricants de peces de xapa metàl·lica amb aplicacions molt diverses, inclòs el sector d’instrumentació mèdica i sanitària. També per empreses que fabriquen dispensadors de sabó o altres productes higiènics.
 • TECNOLOGIA DEL MOVIMENT CONTINU, SL
  Fabricació en 3D, donació de material per fabricar en 3D. Impressió de viseres i petites peces en 3D o bé entrega de material perquè algú altre pugui imprimir.
 • VIDRES MORA
  Fabricació de mampares de vidre a mida per la protecció del personal de l’empresa, tant de cara al públic com per dins d’una oficina. Proposta amb vidre, material resistent, estable i que permet una neteja a fons i desinfecció constant sense perdre transparència.
 • VIPRAM SUMINISTROS INDUSTRIALES, SL
  PVC flexible, material molt utilitzat en la indústria per fer separacions de zones, àrees de treball i aïllaments tèrmics. Ampli estoc per entregues immediates en diferents formats.
 • AIMECAT, SL
  Empresa de instal.lacions elèctriques domèstic i industrial oferim: gels desinfectants, desinfectants per a  superfícies, Kits de desinfecció, pistoles, kit (pistola + compressor + manguera ) Kit ( pistola + trolley compressor + manguera ), catifes de desinfecció, mampares, etc…
 • OSONADIS, SL
  Oferim en stock (gels desinfectants, mascaretes FFP2 amb vàlvula, termòmetre infraroig), sota comanda (dispensadors de gel, mascaretes rentables i reutilitzables, ulleres inclores protectores, bates, mascaretes quirúrgiques, viseres antiesquitxos, càmeres termogràfiques, termòmetres infrarojos, mecanismes de control d’accés, pulsadors de proximitat, font d’alimentació per a mecanismes de control d’accés, sistemes de llum ultravioleta per a l’esterilització i desinfecció, làmpada uv + ozó/uv per a desinfecció i esteriltzació d’interiors,  sistema en ozó (Genera Ozó i desinfecta 80m2 en 20 min. Superfície màxima 180m2), purificadors d’aire, equips de desinfecció industrial (nebulització), unitats de filtració per a conductes (fins a 3 conductes): filtració i renovació de l’aire (especials per a restaurants, oficines, sales blanques, laboratoris, quiròfans…)