Emprenedoria

El servei d’emprenedoria té per objectiu afavorir el desenvolupament econòmic del territori a través de l’acompanyament, assessorament i suport en la creació d’empreses i promoció d’accions de foment de l’esperit emprenedor.

El servei d’emprenedoria ofereix:

  • informació i orientació sobre tràmits, finançament , recursos, ajudes i subvencions per -acompanyament i suport a les persones emprenedores en el procés de creació de l’empresa.
  • assessorament personalitzat en l’elaboració i desenvolupament del model de negoci / pla d’empresa.
  • suport tècnic a la consolidació del projecte empresarial de l’emprenedor.
  • formació per a persones emprenedores
  • actuacions de foment de l’esperit emprenedor
  • viver d’empreses​
Més informació

CONTACTE

Anna Raventós Ginesta
Tècnica d’emprenedoria
emprenedoria@gesbisaura.cat
93 859 22 26 

Mirades emprenedores XV

Us presentem emprenedors i emprenedores del territori, els seus èxits, els seus dubtes i en definitiva el seu treball. Aquest espai ens permetrà veure l’emprenedoria amb exemples reals. Blanca Arcarons.

Llegir més >

Mirades emprenedores XIV

Marc Reig. SI2 Informàtica. C/ Manlleu, 117 Torelló. www.si2informatica.com En Marc Reig és de Torelló. SI2 Informàtica, la seva botiga, és un exemple d’emprenedoria com a oportunitat. En Marc es

Llegir més >

Mirades emprenedores XIII

Sole Giménez Pavo. La Xispa. Bar-Rostisseria. C/ Voltregà, 15 de Torelló Instagram: @laxispa20                                      Facebook laxispa Sole Giménez és de Torelló on ha obert fa pocs mesos, La Xispa, un bar-rostisseria.

Llegir més >

Enllaços d’interès: