El festival ‘Música a la Gespa’ es reinventa i ofereix concerts vermut els diumenges de maig

Amb actuacions de Lu Rois, Jo Jet i Maria Ribot, Joan Colomo i Alba Carmona

Després d’un 2020 sense ‘Música a la gespa’ a causa de la pandèmia, el festival canvia de format per tornar a oferir una combinació de bona música i natura als jardins del castell de Montesquiu. Els artistes programats enguany són Lu Rois, Joan Colomo, Alba Carmona, Jo Jet i Maria Ribot. La nova fórmula manté l’essència d’aquest festival nascut l’any 2016 i compleix, alhora, les mesures sanitàries.​​​​​​​

Aquest 2021, el programa ‘Música a la gespa’ de primavera, el festival tranquil, ofereix un concert vermut cada diumenge del mes de maig a les 12 h. Donarà el tret de sortida la cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois el diumenge 9 de maig al migdia amb Microcosmos, un disc que gravita sobre la maternitat.

El diumenge següent, 16 de maig, ens acompanyaran Jo Jet i Maria Ribot amb el seu tercer treball, Sant Llorenç, amb el qual proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions.

Seguirà Joan Colomo estrenant Disc Trist, el diumenge 23. El seu nou treball sonarà per primera vegada entre els arbres i la gespa dels jardins del castell de Montesquiu, tot un privilegi.

Per tancar el festival, el diumenge 30 de maig ens acompanyarà l’Alba Carmona amb les seves Canciones de folklore, un homenatge als cants populars, a la riquesa i a la personalitat de la música de tradició oral.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. Més informació i inscripcions a la web www.musicaalagespa.cat. Durant les actuacions, el bar lAnimal oferirà servei de begudes i menjar. ​