El Departament d’Empresa i Coneixement activa la línia d’ajuts de 50 milions d’euros a bars, restaurants, oci nocturn i altres serveis aturats per la Covid-19

Objectiu
Reactivar el sector de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa, els parcs infantils privats i els establiments comercials situats en centres o recintes comercials, i reactivar el sector de l’oci nocturn davant la situació de tancament originada per les mesures en
matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Línies subvencionables
Àmbit 1: Bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa, i establiments o locals de centres o recintes comercials.
Àmbit 2.1: Parcs infantils privats
Àmbit 2.2: Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes.

Quantia de la subvenció
Àmbit 1. Bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa, i establiments o locals de centres o recintes comercials, aportació única de 1.500 euros.
Àmbit 2.1. Parcs infantils privats, aportació única de 6.000 euros.
Àmbit 2.2. Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, aportació única de 6.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors, i aportació única de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors.

Més informació aquí