El 9 i 10 de juliol, campanya ‘Comerç Viu’ a Torelló

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de Torelló impulsa el divendres 9 a la tarda i el dissabte 10 de juliol al matí la campanya ‘Comerç Viu’ com una alternativa a la tradicional Nit de Botigues, que aquest any no se celebrarà a causa de l’actual situació sanitària. Cinc places del municipi acolliran activitats, espectacles, jocs i música per dinamitzar el comerç.

La campanya s’organitza amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu d’amenitzar i promocionar l’activitat comercial la tarda-vespre del divendres 9 de juliol i el matí-migdia del dissabte 10 de juliol. Per fer-ho, s’han previst diverses activitats a cinc places del municipi: plaça Nova, plaça Vella, plaça de la Vila, placeta d’en Pujol i plaça de la Sardana. També hi haurà música amb xarangues.

Concretament, divendres 9 de juliol, de 5 de la tarda a 8 del vespre, hi ha previstos jocs tradicionals gegants a la plaça Nova i plaça Vella; circuit de cotxes caminadors a la plaça de la Vila; taller de xapes a la placeta d’en Pujol; i pintacares a la plaça de la Sardana. Pel que fa a dissabte, 10 de juliol, de 10.30 a 14 h, hi haurà l’espai “jugapetits” a la plaça de la Vila; circuit de cotxes caminadors a la plaça Vella; pintacares a la placeta d’en Pujol; taller de xapes a la plaça de la Sardana; i jocs de circ i l’espectacle infantil “El peix Koi” (11 h) a la plaça Nova.