Decideix el futur de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en col·laboració amb els ajuntaments de Montesquiu, Orís, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Santa Maria de Besora, Sora, Torelló i Vidrà, està portant a terme l’elaboració del nou pla estratègic de la Vall del Ges, ORís i Bisaura, un pla que ha de definir les accions a desenvolupar en els propers anys per impulsar el desenvolupament econòmic del territorio en equilibri ambiental i cohesió social.

Per tal de comerçar a definir les línies estratègiques i accions, s’ha programat la realització de 4 taules de treball. Tot i que la voluntat del Consorci i dels ajuntaments membres seria realitzar les taules de forma presencial, l’actual situació sanitària ens obliga a iniciar aquest treball de forma telemática.

El calendari de les taules de treball és:
– Taula de cohesió social: dilluns 9 de novembre de 18.30 a 20.30h
– Taula de patrimoni natural i cultural (turisme sostenible): dimarts 10 de novembre de 18.30 a 20.30h
– Taula de medi ambient: dimecres 11 de novembre de 18.30 a 20.30h
– Taula d’industria, especialització productiva i talent: dilluns 16 de novembre de 18.30 a 20.30h

Les taules de participació realitzaran telemàticament a través de l’aplicació GoogleMeat.

Per participar d’una o vàries taules de treball cal realitzar una inscripció a través del següent enllaç.

Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb información de la taula i l’ençall per connectar a la sessió un cop realitzada la seva inscripció.

Aquest projectes està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Barcelona, en el marc del programa de Planificació Estratègica.