Darrera oportunitat per veure ‘Les malediccions del castell de Montesquiu’

‘Les malediccions del castell de Montesquiu’ es programen per darrer cop aquesta tardor. Els dies 30 i 31 d’octubre, 6, 7, 13, 14, 20 i 21 de novembre el grup Teatre eSsela mostrarà el castell d’una manera diferent amb aquest espectacle d’humor, intriga i algun ensurt inesperat.

El Parc del Castell de Montesquiu programa per darrer any aquestes visites, que es fan des del 2017 i que sempre han tingut molt èxit, omplint tots els passis cada any. La producció és de Teatre eSseLa, autors també d’una altra producció ‘Estàs convidat’, anterior a ‘Les malediccions’.

Les malediccions del castell de Montesquiu‘ és un espectacle itinerant per diverses dependències del castell a la recerca dels esperits, ànimes, aparicions, espectres, fantasmes i ectoplasmes que hi perviuen, de tots els ectoplastes posseïts, maleïts, malparits, malvats, perversos, degenerats, depravats i bastards que hi han viscut.

Les entrades de forma anticipada tenen un cost de 10 euros els adults i de 8 euros els infants fins a 12 anys, a taquilla és de 12 euros els adults i de 10 els menors de fins a 12 anys (espectacle recomanat per a majors de vuit anys).