Conveni amb la Fundació Zoo de Barcelona

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura formalitza un conveni amb la Fundació Zoo de Barcelona per impulsar accions de d’educació i sensibilització ambiental.

Una de les missions principals del Zoo de Barcelona són els programes de conservació, investigació científica i divulgació de la fauna salvatge i els seus hàbitats naturals. Amb aquest objectiu i des de 2009, la Fundació Zoo de Barcelona, ha col·laborat en diversos programes d’investigació i conservació de fauna autòctona. Un dels projectes més coneguts a nivell de comarca d’Osona és el projecte Gat Fer, liderat pel Grup de Naturalistes d’Osona (GNO), i que es porta a terme, entre altres llocs, a diversos boscos de la Vall del Ges i el Bisaura

Tanmateix, la formalització del present conveni entre aquestes dues institucions té per objectiu desenvolupar material de difusió i coneixement que ajudin a la ciutadania a conèixer la diversitat d’espècies animals que es poden trobar en els espais naturals i en els entorns urbans i periurbans del territori que conformen els municipis de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de l’EIN Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

Amb aquesta finalitat, la Fundació Zoo de Barcelona cedirà imatges i il·lustracions al Consorci per l’elaboració de material amb finalitat educativa; amb la previsió que, al llarg de la durada del conveni, s’editin un mínim de tres pòsters i catàlegs de diferents temàtiques de la fauna de l’àmbit territorial del Consorci i del conjunt de l’EIN.

Els participants del passeig-taller, que es va portar a terme el passat mes de juny, per conèixer l’arbrat urbà de Torelló van rebre el primer pòster editat fruit d’aquesta col·laboració.

Et pots descarregar el pòster en una versió imprimible:  aquí