Contractacions a Sant Vicenç de Torelló: – 1 monitor/a pel Casal d’Estiu de joves – 1 peó de la brigada municipal – 2 porters/es per a la piscina municipal

S’aproven les bases per a la contractació d’un/a monitor/a pel casal d’estiu de joves de 12 a 16 anys, per a l’any 2021.

S’obre un termini de vint dies naturals per a la presentació de sol·licituds a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Més informació aquí.

S’aprova la convocatòria amb caràcter d’urgència, d’una plaça de peó de la brigada municipal, en règim laboral, temporal i a temps parcial, per a les tasques de manteniment de les  instal·lacions de les piscines municipals, mentre duri la temporada d’estiu 2021.

S’obre un termini de deu dies naturals per a la presentació de sol·licituds i de la resta de documentació que figura a les bases.

Més informació aquí.

S’aproven les bases per a la contractació de 2 porters/res per a la piscina municipal, temporada 2021. 

S’obre un termini de vint dies naturals per a la presentació de sol·licituds a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Més informació aquí.