Comerços del Consorci participen en la nova campanya del CNL d’Osona

Amb la campanya “”A l’abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!)”, de l’1 al 30 de juliol s’exposaran els cartells amb endevinalles sobre frases fetes als aparadors dels comerços

El Consorci de Normalització Lingüística d’Osona (CNL) impulsa una nova edició de la campanya ‘A l’abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!)’. Es tracta d’una versió adaptada de la campanya que normalment es fa a l’abril i que enguany no es va poder portar a terme per l’estat d’emergència sanitària. S’exposen cartells amb endevinalles sobre frases fetes als comerços de diversos municipis d’Osona, entre ells, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló i Torelló i el concurs premia amb vals de 50€ per gastar en les botigues participants.

Així doncs, durant aquest mes de juliol s’exposen als diferents comerços dels municipis una trentena de cartells, cadascun amb una frase feta diferent que conté un enigma.

Per poder participar en el concurs i optar als premis, només s’ha de respondre el formulari corresponent a través del blog https://blogs.cpnl.cat/concurscat/ , emplenar la butlleta que trobareu als comerços o accedir-hi mitjançant el codi QR que hi ha en cada cartell. En el cas de tenir la butlleta en format paper trobareu diferents bústies a les botigues mateixes. En el cas de Sant Vicenç també trobareu una búsitia a l’ajuntament i a Torelló a la bibilioteca Dos Dius.

Trobareu més información, bases, entitas col·laboradores AQUÍ