Benvinguda

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura som una agrupació de municipis del Nord d’osona que treballem conjuntament amb la vocació d’oferir als ciutadans i ciutadanes del territori aquells serveis que necessiten, amb qualitat i eficiència, acompanyant-los i donant-los suport per poder desenvolupar la seva activitat i viure millor.

La nostra tasca es porta a terme des de diferents àrees que treballen en projectes i accions per garantir drets dels ciutadans i ciutadanes, millorar el desenvolupament econòmic del territori, preservar-lo mediambientalment i fomentar la cohesió social i la qualitat de vida a la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Aquesta pàgina web vol ser un aparador on donar a conèixer a la ciutadania els serveis i projectes prestats pel Consorci: servei d’ocupació, atenció a les persones, empresa i emprenedoria, desenvolupament rural i medi ambient, promoció del patrimoni natural i cultural, formació al llarg de la vida, entre d’altres.

Des del Consorci treballem pel territori, per la nostra gent, pels nostres actius, oferint un servei de qualitat i proximitat, adaptat als nous temps i a les noves oportunitats.

David Solà Rota