A Torelló, nova edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival BBVA de Cinema de Muntanya

L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la cinquena edició del concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya. En la darrera edició, que es va fer aquest gener, hi van prendre part 16 establiments

En aquesta cinquena edició del concurs, hi podran participar tots els establiments comercials, empreses de serveis i de restauració de Torelló, prèvia inscripció. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar fins al 31 d’octubre. Els aparadors que concursin hauran d’estar visibles al públic entre el 12 i el 21 de novembre.

El jurat valorarà els aparadors en base a criteris com ara l’originalitat, la qualitat artística, la presència d’elements que es puguin identificar del Festival BBVA de Cinema de muntanya de Torelló i la integració dels elements del comerç/servei dins el muntatge de l’aparador. El jurat atorgarà tres premis de 450, 300 i 150 euros per als tres millors aparadors.

Només pel fet d’inscriure’s i participar, cada comerç rebrà 2 entrades per a qualsevol sessió del Festival BBVA de Cinema de Muntanya 2021 a excepció de les sessions non-stop.

Bases del concurs: Aquí

Formulari d’inscripció: https://tuit.cat/61TxI