56 comerços de Torelló participen en la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

La regidoria de Comerç de l’ajuntament de Torelló s’afegeix, un any més, a l’onzena campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb projectes. Torelló és un dels 32 municipis catalans que l’organitzen. Estarà activa durant tot el mes de juny.

Enguany, a Torelló, hi ha 56 establiments col·laboradors; i una campanya valorada en 1.964,45 euros, amb 5 lots de premis amb els regals aportats per cada establiment. Els diferents premis de la campanya estan exposats en forma d’aparador en un establiment comercial del nucli antic que actualment està en règim de lloguer, concretament al carrer Nou, 1, cantonada amb el carrer Capsavila.

Durant tot el mes de juny, els clients que comprin en un dels establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de la campanya, podran omplir butlletes i participar en el sorteig d’un dels 5 lots de premis dels comerços de Torelló.

A principis de juliol, es farà el sorteig de la campanya i es donaran a conèixer les persones guanyadores. A més dels premis locals, també es podrà optar a un dels 5 premis Catalunya, formats per les 32 experiències culturals, gastronòmiques i de patrimoni que ofereixen cadascun dels municipis organitzadors.

Més informació a https://xarxabarris.cat/