Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > El consorci > Anuncis > PROCÉS SELECCIÓ TÈCNIC/A DE PROGRAMES EDUCATIUS, PROGRAMACIÓ I COMUNICACIÓ DEL CASTELL DE MONTESQUIU

PROCÉS SELECCIÓ TÈCNIC/A DE PROGRAMES EDUCATIUS, PROGRAMACIÓ I COMUNICACIÓ DEL CASTELL DE MONTESQUIU

02/01/2020

L’objecte de la convocatòria és la contractació laboral d’un/a tècnic/a de programes educatius i de promoció i comunicació del castell de Montesquiu, en règim de personal laboral temporal a jornada completa de 37,5 hores setmanals, mitjançant concurs-oposició.


Les sol·licituds per participar en el procés de selecció podran presentar-les al Registre del Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura (carrer Enric Prat de la Riba, 17-19, 1er pis de Torelló), de 09:00 hores a 14:00 hores. També es podran presentar pel procediment de correu certificat a les oficines de correus. El darrer dia per presentar sol·licituds: dilluns 20 de gener de 2020.


En data 24 de gener es fa públic l'edicte d'admesos i exclosos al procés de selecció, juntament amb el nomenament dels membres del jurat i el calendari de les proves.


En data 28 de gener es fa públic el resultat de la prova de llengua catalana (nivell C1).


En data 3 de febrer de 2020 es fa públic el resultat de la prova exercici pràctic 2.1 i es publica el calendari d'entrevistes de les persones que han superat l'exercici pràctic.


En data 18 de febrer de 2020 es fa pública l'acta final del procés de selecció.

Arxius adjunts

Arxivat a: Anuncis i edictes, Ofertes de treball
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà