Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > El consorci

El consorci

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura és una entitat supramunicipal que té per objectiu l’equilibri ambiental, la cohesió social i el desenvolupament econòmic del Territori. Representa i treballa per uns 22.000 habitants.

Està format per nou municipis del nord d’Osona:  Montesquiu, Orís, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Santa Maria de Besora, Sora, Torelló i Vidrà. També en formen part la Cooperativa agrària de Torelló, el Grup de Defensa del Ter, l’Associació d’empresaris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, el Gremi provincial de torners i indústries diverses de la fusta, Comissions Obreres, la Unió general de treballadors, Gestiomat, la Universitat de Vic i el Consell Comarcal d’Osona.

El Consorci es crea com a resultat de dos projectes de planificació territorial, l’Agenda 21 de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i el Pla Estratègic de la zona. Dos exercicis de participació ciutadana supramunicipal que suposen la definició d’un pla d’acció pel territori.

 

 

MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà