Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Desenvolupament local > Serveis > SERVEI D'EMPRESA

SERVEI D'EMPRESA

Inscripció a la xarxaEMPRESARIAL
xarxaEMPRESARIAL

L’objectiu del servei és afavorir el desenvolupament econòmic del territori i donar suport a les petites i mitjanes empreses de la zona.

Les principals línies de treball del servei són les següents:

-       Assessorament per l’emprenedoria: suport en la creació d’empreses, elaboració del pla d’empresa, tràmits i sol·licitud d’ajudes i subvencions. clica EMPRENEDORIA

-       Assessorament a empreses del territori

-       Tramitació d’ajudes i subvencions que afavoreixin el desenvolupament empresarial

-       Foment de l’associacionisme empresarial al territori

-       Prospecció d’empreses: visites individualitzades a les empreses del territori per detectar necessitats, problemes i suggeriments; interrelació d’oferta i demanda d’ocupació, presentació del catàleg de serveis del Consorci, entre d’altres.

-       Foment de l’esperit emprenedor: tallers i xerrades per donar a conèixer l’auto ocupació

-       Programa formatiu específic per les empreses del territori

 

Els Ajuntaments del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura aposten per  aquest servei de dinamització empresarial, que fins ara s’havia ofert des de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Torelló.

Amb la seva creació, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura té per objectiu fomentar una estratègia de col·laboració del sector empresarial entre els ens públics i privats que l’integren.

Actualment el Servei d'emprenedoria està cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons social Europeu , a través del Programa integral de foment de l'emprenedoria, que s'emmarca en el  Catalunya Emprèn (ordre EMO/374/2014). Té com a finalitat facilitar el suport eficaç a la creació d'empreses i crear un entorn més favorable perquè les persones emprenedores puguin posar en marxa i desenvolupar el seu projecte d'autoocupació.

Si vols rebre informació o assessorament per a iniciar el teu projecte emprenedor pots posar-te en contacte amb nosaltres al 938592226 o a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 


                         

 

CADENA DE VALOR DEL SECTOR DE LA COSMÈTICA I PERFUMERIA A LA VALL DEL GES

Projecte que té com a objectiu mapejar i definir conjuntament els reptes estratègics d'aquest sector, per avançar en la definició de projectes transformadors que millorin la competitivitat i generin oportunitats de negoci.    Per veure l'estudi, prémer aquest enllaç

   

CARTA DE SERVEIS PER A LES EMPRESES

Què és?

És un programa orientat a millorar la competitivitat de l'empresa, mitjançant sessions d'assessorament especialitzat en diferents àmbits empresarials.

Amb aquest programa es vol aconseguir:

  • fomentar la reflexió estratègica
  • millorar la professionalització de l'empresa
  • ajudar l'empresa a afrontar nous reptes
  • prendre decisions més fonamentades

A qui va dirigit?

A micro i petites emprese, autònoms i professionals

Què oferim?

Sessions presencials d'assessorament individualitzat amb el consultor. L'empresa escull l'àmbit on vol rebre assessorament d'acord amb les seves necessitats i preferències amb un màxim de 20 hores per any.

Per més informació sobre els diferents blocs d'assessorament cliqueu el següent enllaç Carta de Serveis

 

 

PROGRAMES

Programa de millora de la comunicació empresarial: programa dissenyat per acompanyar a les empreses a realitzar un pla de comunicació.Està pensat per ajudar a les empreses a millorar la seva comunicació empresarial, a partir de l'elaboració i execució d'un pla de comunicació empresarial que els permeti millorar la presentació de l'empresa i dels seus productes i adquirir nous coneixements per incrementar l'eficàcia i eficiència en la forma de comunicar-se tant interna a la organització com a l'exterior.

Nova edició gener 2017

Per més informació Programa de millorar de la comunicació empresarial


Programa de desenvolupament comercial: programa dissenyat per ajudar a les empreses a analitzar el seu potencial. En un entorn cada cop més competitiu, les empreses necessiten tenir una bona capacitat comercial que els asseguri l'entrada de comandes, la fidelitat dels seus clients i l'obertura de nous mercats. 

Actualment participen quatre empreses al programa.

Per més informació Programa de desenvolupament comercial.pdf

 

Progama d'acompanyament per a la iniciació a la internacionalització: programa dissenyat per ajudar a les empreses a analitzar el seu potencial exportador, a seleccionar els seus mercats potencials i a aconseguir els seus primers contactes..

Actualment participen dues empreses al programa.

Per més informació descarrega el Programa internacionalització

 

Programa per guanyar competitivitat a curt termini: programa dissenyat per ajudar a les empreses a idear un pla de millora per guanyar competitivitat a curt termini. 

Per més informació descarrega el Programa per guanyar competitivitat a curt termini 


Programa per la promoció de l'estalvi energètic a les empreses del territori: programa dissenyat per la realització d'auditories energètiques a les empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, per tal de promoure actituds i accions econòmica i energèticament responsables.

Per més informació descarrega el Programa per la promoció de l'estalvi energètic

  

PROJECTES

Projecte Joves que van per feina: el projecte s'adreça a joves entre 18 i 30 anys de la Vall del Ges, Orís i Bisaura que hagin cursat un Grau Mig de les famílies d'Instal.lació i Manteniment o de Fabricació Mecànica. L'objectiu és oferir als joves ampliar formació a l'aula i també formació en el si d'empreses d'estampanció i embotició del territori.

Actulament participen al programa 11 joves i 8 empreses del sector de l'embotició i l'estampanció. Els joves van iniciar la formació el dia 4 de novembre a les instalacions de la Fundació Eduard Soler i la formació en pràctiques a les empreses s'iniciarà el 4 de desembre.

Projecte Cultura Emprenedora a les Escoles: projecte impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat pel servei d'empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura que fomenta l'esperit emprenedor i el desenvolupament dels valors i competències empresarials bàsiques definides en el currículum d'Educació Primària. 

Actuament participen al projecte els alumnes de cinquè de primària de l'Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora i l'Escola Marta Mata de Torelló.

Per més informació del projecte consulta el següent enllaç Cultura Emprenedora a les Escoles

També pots consultars els blogs d'emprenedoria de l'Escola Segimon Comas i de l'Escola Marta Mata 

 

FORMACIÓ 2016

Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci.

Una bona comunicació permet millorar la presentació de l'empresa i dels seus productes, per tant, també facilita l'assoliment dels objectius marcats.

Objectiu: donar a conèixer eines per generar una identitat corporativa que permeti assolir els objectius comercials. Establir criteris de coherència per construir una identitat corporativa competitiva.

Continguts:

-          El posicionament comercial: saber qui som i com volem ser percebuts.

-          La identitat corporativa per a la construcció de la marca: el logotip, el base line, el manual bàsic d'identitat corporativa.

-          La targeta de visita.

-          El pla de comunicació: full de ruta

-          La web: web dinàmica o estàtica?

-          La presentació corporativa: com vendre el teu negoci a través d'un PDF: criteris de màrqueting en la redacció de continguts i el disseny.

-          E-Mailings i Newsletter: consells creatius per a l'eficàcia comercial.

-          El fullet promocional: estructura i continguts.

-          Les xarxes socials: estratègia bàsica i plans de continguts.

-          Exercici pràctic per a l'elaboració d'un emailing 

Data i horari:    20 de setembre de 2016 – de 9.30h a 13.30h.

Lloc: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Enric Prat de la Riba, 17, 1er pis de Torelló.

Cost: gratuït

Inscripcions: per correu electrònic a  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Saps com identificar els RRHH més adients per a la teva empresa? T'agradaria fer créixer el talent de l'equip humà?

La gestió de persones per competències ofereix un sistema mitjançant el qual l'empresa pot seleccionar, avaluar i fer créixer el talent de les persones que conformen l'equip humà. Fonamentalment, es basa en el contrast entre les competències necessàries per a l'acompliment d'una activitat professional en un context concret, descrites en el perfil del lloc de feina, i les competències que cada professional posa en joc en la realització de la seva tasca.

Objectiu: conèixer el sistema de gestió de l'equip humà per competències i les estratègies per poder-lo aplicar en els processos de selecció. Es posaran en pràctica algunes de les tècniques que s'apliquen  per a avaluar i afavorir el desenvolupament de competències.

Data i horari: 27 de setembre de 9 a 13 hores

Lloc: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Enric Prat de la Riba, 17, 1er pis de Torelló.

Cost: gratuït

Inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

  

Programa de formació empreses i emprenedors.pdf  organitzat conjuntament per diferents entitats de promocio econòmica de la comarca d'Osona

 

  

BUTLLETINS

BUTLLETÍ NOVEMBRE (novembre 2016)
 
BUTLLETÍ OCTUBRE (octubre 2016)
 
 
 
 
 
 
 
FORMACIÓ EMPRESES (novembre 2015)
 
INNOVACIÓ A L'EMPRESA (setembre 2015)
 

NOVETATS TRIBUTÀRIES I AJUTS (agost 2015)

CONVOCATÒRIA AJUTS (juliol 2015)

NTERNACIONALITZACIÓ CATALUNYA CENTRAL (juny 2015)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arxivat a: General
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà