Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Desenvolupament local > Serveis > INFORMACIÓ PROGRAMA I SERVEIS ACC1Ó

INFORMACIÓ PROGRAMA I SERVEIS ACC1Ó

ACC1Ó presenta els programes i serveis pel 2012.

A continuació trobareu informació general dels programes i serveis presentats per ACC1Ó, centrats en tres línies:

-         la internacionalització,

-         la innovació,

-         la gestió i estratègia empresarial

Ajuts per a la internacionalització de les empreses

Oberta la convocatòria 2012  dels ajuts a la internacionalització per donar suport a les estratègies i actuacions d’empreses de Catalunya en l’activitat internacional. Línies d’ajut:

  • Iniciació a l’exportació: ajuts per a iniciar-se en l’exportació, incidint en identificació dels productes/serveis amb més potencial exportador i els països i canals més adients per l’empresa.
  • Missions internacionals: organització i coordinació de missions col·lectives, per tal de contactar  clients potencials i prospecció de nous mercats,  amb un mínim de sis i un màxim de dotze empreses.
  • Internacionalització agrupada: potenciar l’agrupació i cooperació entre empreses, mitjançant acords de cooperació o de col·laboració, per a la internacionalització dels seus productes o serveis amb l’execució d’actuacions de llarga durada en determinats mercats amb un mateix objectiu i sota l’empara d’una entitat promotora.
  • Incorporació de talent per a la internacionalització: facilitar la incorporació de tècnics en  comerç internacional als departaments d’exportació de les empreses.
  • Préstec i+i: préstecs en condicions preferents de garanties per al finançament de projectes d’innovació, internacionalització i industrialització.

Ajuts Innoempresa

Oberta la convocatòria del programa InnoEmpresa de suport a la petita i mitjana empresa en augmentar la seva capacitat innovadora, així com en desenvolupar productes innovadors i diferencials. Línies d’ajut:

  • Innoempresa Desenvolupament Individual: ajut per a projectes individuals de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa.
  • Innoempresa Co-Desenvolupament: ajut per a projectes col·laboratius de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa.
  • Innoempresa Sistematització: ajut per a gestionar el procés d’innovació de forma sistemàtica, de manera que l’empresa desenvolupi el seu propi model de gestió de la innovació amb l’ajut d’un assessorament extern.
  • Préstec i+i: préstecs en condicions preferents de garanties per al finançament de projectes d’innovació, internacionalització i industrialització

Ajuts a la Gestió i Estratègia empresarial per a empreses

 

  • 360º competitivitat: ajut per definir i desplegar l’estratègia de l’empresa o implantar millores operatives en les diferents àrees funcionals.

 

Trobareu més informació al web d’ACC1ó i al Servei d'Informació i Assessorament Empresarial 93 476 72 06 -  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà