Accés directe als continguts
Vall del Ges
DESTAQUEM > Desenvolupament local > Projectes > Desenvolupament rural. Tasta’ns. Productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Desenvolupament rural. Tasta’ns. Productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Logotip del projecte Tasta'ns

Tasta’ns és una marca que agrupa les empreses artesanals alimentàries de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. El principal objectiu de Tasta’ns és donar resposta a la necessitat de preservació i dinamització del sector en el territori i facilitar la creació de vincles entre empreses i persones consumidores.

Actualment hi ha 34 empreses artesanals alimentàries de la Vall del Ges, Orís i Bisaura adherides a Tasta’ns.

Aquestes empreses ofereixen productes alimentaris elaborats de forma artesanal i també matèria primera criada de forma extensiva.

Les empreses artesanals alimentàries Tasta’ns s’agrupen en 6 famílies:

  • Carn i embotits
  • Licors
  • Mel
  • Pa, pastissos i bombons
  • Patates del bufet
  • Postres làctiques

La difusió del projecte Tasta’ns a tot el territori a través de diferents eines comunicatives (guia, díptics, exposició itinerant) i l’organització d’activitat en el marc d’esdeveniments consolidats de la zona són els sistemes que garanteixen que la marca tasta’ns es vagi coneixent. Un altre públic objectiu del projecte són els centres educatius del territori, als quals la primavera de 2010 coneixen Tasta’ns en forma d’activitat a l’aula.

Documentació relacionada

Més informació

www.tastans.cat

Tràmits relacionats

MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà