Accés directe als continguts
Vall del Ges
DESTAQUEM > Desenvolupament local > Projectes > Desenvolupament rural. Pla d’ordenació de camins de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Desenvolupament rural. Pla d’ordenació de camins de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

El Pla d’ordenació de camins de la Vall del Ges, Orís i Bisaura té com a objectiu l’ordenació dels usos dels camins d’aquest territori i pretén que les pràctiques de lleure a la muntanya siguin compatibles i respectuoses amb els veïns i veïnes del territori.

Aquest Pla és una iniciativa de l’Associació de Propietaris Forestals Serra de Bellmunt-Collsacabra i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Durant la fase de redacció del projecte s’ha comptat amb la participació de les associacions d’usuaris de la zona que fan ús del territori en el seu temps lliure.

Sobre el terreny el projecte identifica a través de senyalització les rutes que poden fer-se a peu, les rutes que poden fer-se en BTT i els espais on no es permet accés motoritzat. A part, s’ha editat un díptic informatiu-mapa amb les principals indicacions d’usos.

La visió col·lectiva que s’ha pogut donar al projecte pel fet que s’hagi gestionat des del Consorci ha facilitat una visió més global dels camins de la que s’hauria pogut donar si cada municipi ho hagués treballat per separat.

Més informació

MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà