Accés directe als continguts
Vall del Ges
DESTAQUEM > Desenvolupament local > Projectes > Igualtat. Organització de jornades

Igualtat. Organització de jornades

Jornada Dóna't oportunitats - maig 2009
Jornada de dones al Castell de Montesquiu

Des del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura juntament amb els ajuntament de Roda de Ter, Manlleu i Vic, s’organitza des de l’any 2009 una jornada comarcal adreçada a les dones i entitats de dones de la comarca. La jornada comarcal és un espai de trobada que té per objectiu millorar el nostre dia a dia optimitzant al màxim els propis recursos. Un espai d’intercanvi per als grups de dones de la comarca d’Osona i persones que, a títol personal, tinguin interès a participar-hi.

Objectius específics:

  • Crear un espai de trobada i intercanvi per a dones a títol individual i associacions de dones de la comarca d’Osona
  • Fomentar la participació de les dones
  • Fomentar el coneixement i l’intercanvi d’experiències entre les dones i entitats de dones de la comarca

Jornades organitzades:

Dóna’t oportunitats realitzada el 23 de maig de 2009 al Castell de Montesquiu. Aquesta primera jornada, adreçada a grups de dones i dones a títol individual de la comarca d’Osona, es va organitzar entorn diversos tallers i xerrades amb l’objectiu d’oferir eines per tal de millorar el dia a dia de les dones optimitzant al màxim els propis recursos.

Dóna’t veu realitzada el 2 d’octubre de 2010 al Museu Industrial del Ter. La segona jornada comarcal anava adreçada a les associacions i entitats de dones de la comarca d’Osona amb l’objectiu de crear un punt de trobada i coneixença entre els diferents

MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà