Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Formació

Notícies de la temàtica 'Formació'

 1. recrea
  16/12/2019
  Aquest passat dilluns a la tarda es va celebrar l’acte de cloenda del RE-CREA, un projecte formatiu organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló i el suport de la Diputació de Barcelona. ...
  Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
 2. forestal
  09/12/2019
  El passat 9 de desembre es va iniciar el curs de certificat de professionalitat d’Aprofitaments Forestals al Centre de Formació Forestal Especialitzada amb 10 alumnes.  CFFE és un centre homologat per a la realització del CERTIFICAT DE PROFESSIONALIT...
  Arxivat a: Desenvolupament rural, Formació, Medi ambient
 3. taller
  15/10/2019
  Taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC en l'àmbit familiar. Torelló, 12 i 19 de novembre de 18.30 a 20.30 hores. Edifici La Cooperativa
  Arxivat a: Formació
 4. fotografía de grup: entrega carnet ECC
  21/02/2015
  El conseller afirma que “tenim el millor centre de Formació Forestal Especialitzada d’Europa (CFFE)”
  Arxivat a: Desenvolupament rural, Formació, Medi ambient
 5. El president del Consorci, Manel Romans, va presentar el projecte
  17/07/2014
  Aquest dimarts es va presentar a la seu del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura el programa ‘Joves que van per feina’, un programa que té com a objectius millorar l’ocupabilitat dels joves, cobrir necessitats de personal que tenen les empreses que es dediquen a l’embotició i permetre la transferència de coneixement a les noves generacions.
  Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
 6. Maria Batet és entrenadora personal
  18/06/2014
  Amb la voluntat de difondre aptituts relacionades amb l’emprenedoria als centres educatius, el servei d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura va organitzar pel passat 5 de juny una nova conferència dirigIda a pares i mares, aquest cop enfocada a l’educació en la incertesa.
  Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
 7. La trobada va fer-se a Vidrà per segon any consecutiu
  13/05/2014
  Una trentena de persones de punts tants allunyats com Montblanc o la Vall de Boí participaven aquest dissabte a la segona trobada d’alumnat i professorat del Centre de Formació Forestal Especialitzada.
  Arxivat a: Formació, General
 8. Ara el programa per guanyar competitivitat continua a les empreses
  13/05/2014
  ‘Saber què hem de fer és important, però ho és més mantenir-ho’ afirmava Sergi Mussons, consultor d’operacions i estratègia industrial que ha dirigit el programa per guanyar competitivitat organitzat pel servei d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura,.
  Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
 9. La fusta és també un bon material per a la construcció
  27/03/2014
  El CFFE ha organitzat una nova edició del curs de log cabin - construcció de cabanes amb tronc rodó. Un grup de 6 alumnes aprendran a fer els encaixos per a poder pujar una casa amb aquesta matèria primera.
  Arxivat a: Desenvolupament rural, Formació
 10. El segon compartim, més que un dinar! es va fer a la Cabana del Castell de Montesquiu
  17/03/2014
  “Compartir no és només donar una targeta, no és tractar l’altre com si fos un client ni col·leccionar contactes. Compartir és construir i gestionar una xarxa de contactes, construir relacions win2win i saber donar les gràcies”, Aquesta és la definició de compatir de Santi Rius, expert en creativitat i estimulació de talent, que va dinamitzar el Compartim, més que un dinar! realitzat el dijous 13 de març a la cabanya del Castell de Montesquiu.
  Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
Pàgina 1 de 3 Següent
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà