Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

Notícies de la temàtica 'General'

 1. 02/01/2020
  Es fa pública la convocatòria i les bases del procés de selección per a la contractació laboral d’un/a tècnic/a de programes educatius i de promoció i comunicació del castell de Montesquiu, en règim de personal laboral temporal a jornada completa de ...
  Arxivat a: General
 2. 27/12/2019
  Des del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s’ha iniciat un procés d’aproximació de l’economia social i solidària (ESS) a les diferents línies estratègiques i d’actuació del Consorci. En una primera fase s’ha plantejat el coneixement de l’eco...
  Arxivat a: Comerç local, Desenvolupament rural, General, Igualtat, Medi ambient, Promoció econòmica
 3. La trobada amb l'empresariat es va fer a la Cooperativa de Torelló, seu del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
  13/05/2014
  Des de la creació l’any 2012 del servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Torelló està treballant per buscar línies de col•laboració amb el sector empresarial. En la reunió convocada el passat dia 8 de maig a l’edifici de la Cooperativa, es va ressaltar aquesta voluntat d’apropament a les empreses i de trobar solució a aquells problemes del dia a dia del sector en els quals l’ajuntament pot incidir.
  Arxivat a: General, Promoció econòmica
 4. La trobada va fer-se a Vidrà per segon any consecutiu
  13/05/2014
  Una trentena de persones de punts tants allunyats com Montblanc o la Vall de Boí participaven aquest dissabte a la segona trobada d’alumnat i professorat del Centre de Formació Forestal Especialitzada.
  Arxivat a: Formació, General
 5. El díptic de la campanya s'ha distribuit a totes les llars dels municipis que formen part del Consorci
  26/03/2014
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha iniciat una campanya de sensibilització per evitar l’ús indegut del vàter i prevenir problemes amb la xarxa de desguàs i el clavegueram.
  Arxivat a: General, Medi ambient
 6. imatge corporativa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
  11/03/2014
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura presenta en el marc de la junta general del mes de febrer la memòria d'activitat de l'any 2013
  Arxivat a: Comerç local, Desenvolupament rural, Formació, General, Medi ambient, Promoció econòmica, Turisme
 7. 17/01/2014
  El foment de l’esperit emprenedor i el desenvolupament dels valors i competències empresarials bàsiques definides en el currículum d’Educació Primària són els principals objectius del projecte que s’està portant a terme des de l’Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora pel curs 2013-2014. Es tracta d’un programa impulsat per a la Diputació de Barcelona, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora i que, al nostre territori, coordina el servei d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
  Arxivat a: General
 8. Presidència i Vicepresidència del Consorci
  22/07/2013
  Manel Romans, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torelló, serà durant els propers 2 anys el president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, tal i com preveuen els estatuts.
  Arxivat a: General
 9. La botiga al carrer
  02/10/2012
  Dissabte 6 d’octubre gaudeix de la botiga al carrer a la Plaça de la Sardana!
  Arxivat a: Comerç local, General
 10. Fira del Tast del Bisaura
  02/10/2012
  Diumenge 7 viu la fira del Tast del Bisaura a St. Quirze de Besora
  Arxivat a: Comerç local, General
Pàgina 1 de 3 Següent
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà