Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > PROCÉS DE SELECCIÓ: TÈCNIC/A DE PROGRAMES EDUCATIUS, PROMOCIÓ I COMUNICACIÓ DEL CASTELL DE MONTESQUIU

PROCÉS DE SELECCIÓ: TÈCNIC/A DE PROGRAMES EDUCATIUS, PROMOCIÓ I COMUNICACIÓ DEL CASTELL DE MONTESQUIU

02/01/2020

Es fa pública la convocatòria i les bases del procés de selección per a la contractació laboral d’un/a tècnic/a de programes educatius i de promoció i comunicació del castell de Montesquiu, en règim de personal laboral temporal a jornada completa de 37,5 hores setmanals, mitjançant concurs-oposició, per part del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

 

Les sol·licituds per participar en el procés de selecció podran presentar-les al Registre del Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura (carrer Enric Prat de la Riba, 17-19, 1er pis de Torelló), de 09:00 hores a 14:00 hores. També es podran presentar pel procediment de correu certificat a les oficines de correus. El darrer dia per presentar sol·licituds: dilluns 20 de gener de 2020.

Arxius adjunts

Arxivat a: General
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà