Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > CURS DE CARNISSERIA - XARCUTERIA

CURS DE CARNISSERIA - XARCUTERIA

curs carnisseria-xarcuteria
18/09/2019

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l'ajuntament de Torelló i de la Diputació de Barcelona, organitza un curs de formació de carnisseria-xarcuteria adreçat a persones en situació d’atur, prioritàriament en edats compreses entre 18 i 30 anys o majors de 45 anys. Les preinscripcions es podran formalitzar del 2 al 18 de setembre a l'edifici de la Cooperativa.

El curs consistirà en una formació de 72 hores de carnisseria-xarcuteria, amb tutories personalitzades i tallers per a la millora de l’ocupabilitat. Per inscriure’s cal tenir comprensió oral i escrita de la llengua catalana i/o castellana, i és imprescindible estar inscrit al Servei Local d'Ocupació.

La formació es farà als matins, d'octubre a novembre. Les persones interessades podran fer la seva preinscripció del 2 al 24 de setembre a l’edifici de la Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, 17-19, en horari de 9 a 14 h. Per a més informació, podeu trucar al 93 850 53 13 o escriure al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxius adjunts

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà