Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > MILLORAR LA COMUNICACIÓ EMPRESARIAL. UN OBJECTIU CLAU A L'EMPRESA

MILLORAR LA COMUNICACIÓ EMPRESARIAL. UN OBJECTIU CLAU A L'EMPRESA

programa comunicació
programa comunicació
12/07/2017
Pensar en estratègies comercials i comunicatives. Objectiu clau per l'empresa.

Un dels objectius claus per una empresa és saber com captar nous clients comunicant allò que fan, produeixen, ofereixen i saber com fer-ho de la forma més eficaç, a més de fidelitzar els clients que ja tenen.

 

Tot i ser un objectiu clau, les empreses, tenen dificultats per centrar part del seu temps en pensar en el com fer-ho i poder dedicar el temps que això implica. Per aquest motiu, el Servei d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, promou el Programa millora de la comunicació empresarial, un programa pensat per les empreses amb l’objectiu d’acompanyar-les i assessorar-les en l’elaboració i implantació d’un pla de comunicació.

 

Actualment, ja s’han realitzat dues edicions del programa, on han participat un total de 7 empreses del territori que desenvolupen activitats diverses, des de la fabricació de mobiliari, una clínica dental, venda de material per a la construcció, reparació de maquinària, eines i electrodomèstics, producció i venda de productes agroalimentaris, disseny i fabricació de packaging,.... 

 

Al setembre es preveu iniciar la tercera edició del programa. El programa ofereix l’assessorament personalitzat d’un tècnic júnior que es desplaça a l’empresa un dia a la setmana durant quatre mesos, i l’assessorament per part de la Mónica Mendoza,  experta professional en el camp de l’estratègia comercial i de venta, que acord amb l’empresa defineixen les estratègies a seguir i implementar. La valoració de les empreses és molt positiva, i la majoria, incideixen el fet que el programa els ha acompanyat a definir una estratègia i accions concretes de comunicació, amb l’objectiu de captar i fidelitzar clients. 

 

El Servei d’empresa dissenya i implementa programa pensats per empreses del territori aportant resposta a les necessitats i mancances que es detecten en la prospecció d’empreses que es realitza al territori.

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà