Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > FORMACIÓ PER EMPRESES I EMPRENEDORS

FORMACIÓ PER EMPRESES I EMPRENEDORS

Aspectes comptables i fiscals
Aspectes comptables i fiscals
12/07/2017
Accions formatives per empreses i emprenedors

El Servei d’empresa i emprenedoria té com a objectiu proporcionar a les empreses i emprenedors formació específica elaborada a partir de les necessitats i mancances detectades. La finalitat és millorar els diferents àmbits de gestió i operativa de l’empresa perquè esdevinguin més competitives.

Per aquest 2017 s’ha programat un total de 8 formacions relacionades amb diferents temàtiques, des de tot el què has de saber per poder iniciar un negoci, aspectes comptables i fiscals de la petita empresa, tècniques per a millorar la producció, eines per a millorar les habilitats i capacitats per vendre, aspectes legals i fiscals d’un e-commerce, màrqueting, gestió i control de costos i formació relacionada en la millora de les competències relacionades amb el perfil professional " comandaments intermedis.".

Aquest primer semestre s’ha portat a terme 3 formacions: Emprendre un negoci, tot el què has de saber, Conèixer la teva empresa. Aspectes comptables i fiscals i Com elaborar i executar un pla de comunicació empresarial, on han participat 18 persones. El mes de setembre s’iniciarà altre vegada el calendari de formacions, amb l’Elevator Pitch el dia 14 de setembre.

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà