Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > REUNIÓ D'EMPRESES DELS POLÍGONS DE TORELLÓ

REUNIÓ D'EMPRESES DELS POLÍGONS DE TORELLÓ

polígon 02032017
09/03/2017
Nova trobada d’empreses dels polígons de Torelló per conèixer l’estat de l’adequació del camí de can pesseta.

En el marc de les reunions d’empreses dels polígons que es celebren bimensualment, amb l’objectiu de debatre i exposar temes d’interès als polígons, l’arquitecte municipal va explicar en quin punt es troba la proposta d’adequació del camí de can pesseta. Posteriorment es va obrir un torn de preguntes on els empresaris van poder manifestar els seus dubtes i inquietuds al respecte, i també es va posar sobre la taula altres aspectes funcionals, com la il·luminació de les faroles o el manteniment de la senyalització, concretament al polígon Mas les Vinyes.

L’objectiu d’aquestes trobades es que a través d’un format distès les empreses dels polígons puguin manifestar quines són les seves necessitats, mancances a nivell dels polígons i que per part de l’administració, en aquest cas l’ajuntament de Torelló, pugui treballar en propostes i possibilitats de millora. 

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà