Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > DESPLAGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA ALS POLÍGONS DE TORELLÓ

DESPLAGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA ALS POLÍGONS DE TORELLÓ

Les trobades entre empreses de polígons i ajuntaments es fan cada dos mesos
Reunió de les empreses que estan als polígons amb l'Ajuntament de Torelló
12/03/2015
Aquest matí, en el marc de les reunions bimensuals que realitzen les empreses dels polígons de Torelló amb l’ajuntament, s’ha presentat com a principal novetat el desplegament de la fibra òptica als polígons de Torelló durant aquest any.

Seguint el format habitual de les reunions, s’ha exposat l’estat en què es troben els temes que s’han anat tractant.

També ha assistit a la reunió l’inspector en cap de la policia local, Sergi Gràcia, que ha presentat propostes per millorar aspectes de seguretat i mobilitat que s’havien presentat com a problemàtiques en reunions anteriors. Manel Romans, regidor de Promoció Econòmica, ha presentat per altra banda l’estudi portat a terme la Diputació de Barcelona que recull les propostes per millorar l’accés al polígon Mas les Vinyes.


L’objectiu d’aquests esmorzars és trobar un espai distès per poder posar en comú i debatre la situació que viuen les empreses situades als polígons industrials de Torelló. La propera trobada es realitzarà el dia 14 de maig a les 9h al restaurant El triangle, i totes les empreses hi estan convidades.

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà